Skip to content

Christelijk Krimpens Mannenkoor in de Kerst Sing In
Voor veel mensen is de kersttijd een feest om samen met familie en vrienden te vieren. Iedereen is welkom bij dit feest van verwachting. U bent van harte welkom op de kerst Sing In op kerstavond 24 december om 21.00 uur in het Ontmoetingscentrum, Bospolderstraat 10. Op deze avond zal het Christelijk Krimpens Mannenkoor  haar muzikale kwaliteiten ten gehore brengen.

Het koor heeft circa 90 leden en staat sinds 1995 onder leiding van de bekende dirigent en solist Hans van Blijderveen. Het Christelijk Krimpens Mannenkoor geniet grote bekendheid in ons land en heeft zes cd’s op de markt gebracht. Zo werd o.a. medewerking verleend aan de Evangelische Omroep voor radio en televisie voor het bekende programma “Nederland Zingt”. Ook heeft ze in 2012 samen met “Deo Cantemus” in De Doelen gezongen in het teken van Passie en Pasen. Arie van der Vlist is de vaste koorbegeleider van het Krimpens mannenkoor.

Naast het koor is er die avond ook veel ruimte voor samenzang. Dominee M. Verschoor zal een korte meditatie houden over het thema “Iedereen is welkom”

Kortom: veel samenzang en schitterende koormuziek met orgel en piano, staan garant voor een sfeervolle kerstavond.

Samenzang 10 minuten voor aanvang.
 

Volgende diensten

Activiteiten

No current events.

Zoeken