Skip to content

Bazaar 2015
Op 5 en 6 november 2015 is er weer de jaarlijkse Bazaar in De Bron. Ook dit jaar zal de helft van de opbrengst bestemd zijn voor Hospice IJsselthuis. Dinsdag 3 en woensdag 4 november kunnen er spullen ingeleverd worden bij De Bron van 10.00-21.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid, is het teveel of wilt u er eerder vanaf, bel dan even met een van de commissieleden.
Op deze twee dagen zullen wij allerhande spullen verkopen zoals bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, computeraccessoires, boeken, cd’s, dvd’s, kleding en een grote hoeveelheid huishoudelijke artikelen. Er is ook een speciale hoek met antiek, dus wij nodigen u uit om te komen snuffelen. Wellicht vindt u net dat onbekende kunstwerk van Karel Appel of dat ontbrekende onderdeel van een theeservies. Uiteraard kunt u ook komen voor een mooi boeket of een vers gebakken stuk appeltaart. Wilt u een gokje wagen? Dat kan ook met ons rad van fortuin! Aan de kinderen is ook gedacht. Naast een uitgebreid assortiment aan speelgoed is er ook een speciale kindermiddag op 6 november vanaf 14:00. Dus kom allemaal kijken en kopen op donderdagavond 5 november en vrijdag 6 november in ons kerkgebouw De Bron aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wilt u meehelpen in de organisatie, bij de verkoop, het uitzoeken, taarten bakken of opruimen, neem dan even contact op met een van de leden van de commissie:

Magda Vlaardingerbroek (0180-314472)
Sascha van Bruchem (06-53305955)
Kees Bloot (0180-314881)
Kees Vermeij
Andre Jille
 

Volgende diensten

Activiteiten

No current events.

Zoeken