Skip to content

Sinterklaascentrale weer actief
Ieder jaar is de Sinterklaas Centrale actief en steunen ze een doel onder het motto van ‘Een feest voor de kinderen hier, is een feest voor de kinderen daar’. Dit jaar steunen ze het goede doel Onky Donky en een deel van het bedrag gaat naar een nieuwe woon-zorgvoorziening voor jong volwassenen in Moordrecht. Onky Donky nodigt kinderen van 3 tot 12 die zich in een zorgelijke en soms levensbedreigende situatie bevinden, een dagje uit in het Onky Donky huis. Hier krijgen de kinderen wat extra aandacht en een liefdevolle omgang met de medewerkers. Van het bedrag wat naar de woon-zorgvoorziening gaat, zal besteed worden voor keukenbenodigdheden en andere inventaris. 
Om voor Onky Donky een hoop geld op te halen zal de Sint op zaterdag 1 december een bezoekje aan de Reigerhof brengen. Op woensdag 5 december zal de hij ter paard bezoekjes afleggen aan de kinderen in Nieuwerkerk en omgeving. De bezoeken duren 15 minuten en kosten €27,50. Voor dat geld krijg je dan 1 Sint en minimaal 2 pieten op bezoek. Zij zullen gedurende het kwartier de kinderen, maar ook de ouderen, vermaken en veel vreugde en plezier brengen.
Naast het de huisbezoekers, is de Centrale ook opzoek naar vrijwilligers! Sinten, Pieten, chauffeurs, schminkers of mensen die op een andere manier ons kunnen helpen! Ben je enthousiast geworden en zou je ook z’on bezoek van de Goedheiligman willen of de Centrale willen helpen? Of heb je misschien een andere vraag? Stuur dan een berichtje Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of stuur een berichtje op de Facebook via door te zoeken op Sinterklaascentrale.
Tot binnenkort!
De Sinterklaas Centrale
 

Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken