Skip to content

Website
Sinds startzondag 2006 bestaat er een website van onze kerk. U vindt hierop niet alleen een algemene presentatie van onze gemeente, maar ook het laatste nieuws. Bij bijzondere activiteiten wordt er apart ruimte op de site gemaakt om deze goed te presenteren - na afloop is er vaak een fotocollage om nog na te genieten.
U vindt op de site o.a.: een preekrooster voor de komende weken, een begin van een digitale agenda, het overzicht van de activiteiten van de Werkgroep Vorming en Toerusting (gespreksgroepen, studieavonden, excursies). Speciaal voor gemeenteleden is er de mogelijkheid een digitaal abonnement te nemen op de Zondagsbrief; stuur in dat geval een mail naar Keimpe Sinnema: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Via www.protgem-nieuwerkerkijsel.nl kunt u ook bij gerelateerde sites komen, bijvoorbeeld die van Anthem, etc.
De site is volop in ontwikkeling en wordt in elk geval wekelijks onderhouden.
Voeg hem toe aan uw favorieten!

Richtlijnen voor het inleveren van kopij t.b.v. de website

• De Kopij liever niet aanleveren in MS Word maar eenvoudig per e-mail
• Liever geen tabellen
• Foto's zijn van harte welkom! Graag gewoon plakken in de e-mail en niet in een Word-document. Een foto met een breedte van 800 pixels is ruim voldoende voor de site
• Liever geen plaatjes van internet gebruiken tenzij er nadrukkelijk vermeld is dat er geen copyright op zit.
• Doordat we meestal werken met een korte intro en de rest van het artikel onder de 'lees meer' knop zit, is het belangrijk dat in de eerste alinea de belangrijkste feiten vermeld worden (wie, wat, waar, waarom, wanneer).
• Filmpjes eerst plaatsen op YouTube en daarna de link doorgeven werkt makkelijker dan het hele film op de website zetten.
 

Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken