Skip to content

Actie voedselbank: overweldigend!
Wat een feestelijk gezicht: vier volle kramen, aangevuld met dozen en pakketten eronder en erachter tijdens de dankdienst voor gewas en arbeid ! De opbrengst van de actie voor de Voedselbank was weer overweldigend!

Vrijdagmorgen stond het eerste pakketje al voor ons klaar op de bar in de kerk. En zaterdag stonden er twee goede gevers vroeg op ons te wachten. Ook mensen van buiten de kerk wisten voor deze actie de weg naar het Ontmoetingscentrum te vinden, zelfs met financiële bijdragen. De zondagse dienst was een speciale belevenis, waarbij de rijke opbrengst van de actie onze dankbaarheid concreet tot uitdrukking bracht.

Op maandagochtend hebben we het geheel gesorteerd en in circa veertig grote dozen verpakt. Het merendeel van de opbrengst is naar het depot aan de ’s Gravenweg gebracht voor de noodvoorraad van het lokale uitdeelpunt. De pasta met de pastasauzen hebben we vervolgens in Rotterdam afgeleverd. Ons streefdoel voor de pastasauzen hebben we weliswaar niet bereikt, maar het totaal van de opbrengst maakte dat ruimschoots goed. Het werden 250 pakken en flessen, wat ook erg veel is als je het bij elkaar versjouwt in tien grote dozen! Tenslotte: de collecte voor de Rotterdamse Voedselbank bracht met giften het mooie bedrag van € 680,- op. Alle gulle gevers: hartelijk dank!

De diaconie
 

Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken