Skip to content

Er is meer. Ontdek het zelf op de Alpha-cursus
ImageIntroductieavonden in september in Nieuwerkerk a/d IJssel  & Rotterdam-Nesselande

Het zijn verwarrende tijden. Door de economische crisis, vraag je je misschien wel af hoe lang je je baan nog houdt. Is geld eigenlijk wel zo belangrijk? Of vraag je je juist af of je wel tijd genoeg besteedt aan wat je écht belangrijk vindt in het leven. Misschien denk je juist deze tijd veel na over bepaalde levensvragen.

Wellicht kunnen het christelijk geloof en een Alpha-cursus je daarbij helpen. Op een Alpha-cursus worden levensvragen op een interessante en vrijblijvende manier onderzocht. In Nederland volgden al ruim 160.000 mensen de Alpha cursus.

Alpha-introductieavond
Iedereen is van harte uitgenodigd om op een introductieavond te kijken of de cursus iets voor je is. Je kunt kiezen uit dinsdagavond 18 september (wijkcentrum De Kristal in Rotterdam Nesselande) of woensdagavond 19 september (Ontmoetingscentrum in Nieuwerkerk a/d IJssel). We starten om 19.00 uur met een warme maaltijd, waarbij je ook kennis maakt met de cursusleiders en medecursisten. Daarna komt een introductiethema aan bod.

Alpha-cursus
De cursus is gratis en bestaat uit twaalf avonden en een weekend weg. De cursusavonden starten altijd om 19.00 uur met een eenvoudige maaltijd. Daarna is er een korte introductie van het onderwerp van die avond, en wordt er vervolgens in kleine, vaste groepen met elkaar doorgepraat. Luisteren, uitwisselen en ontdekken, geen vraag is te gek. De cursusavonden eindigen om 21.30 uur. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a: “Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Geneest God vandaag nog?”

De Alpha-cursus biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Meer dan dertien miljoen mensen wereldwijd hebben met veel plezier een Alpha-cursus gevolgd. Een groot aantal van de deelnemers heeft inzicht, geloof en ommekeer mogen ervaren.

Informatie of aanmelden
Informatie aanvragen of jezelf of anderen opgeven kan bij Rien van Beuzekom 0180-314258 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of kijk voor meer informatie op http://www.alpha-cursus.nl.

 

 

Volgende diensten

Activiteiten

Zoeken